Theatergroep Matrose duikt in de Zuiderzeewet.
Theatergroep Matrose duikt in de Zuiderzeewet. ((Foto: aangeleverd))

Voorjaarsvakantie activiteiten in Cultuurschuur

WIERINGERWERF - De voorjaarsvakantie begint in de Cultuurschuur op 15 februari om 14:30 met een optreden van theatergroep Matrose. Zij duikt in de Zuiderzeewet! Op spannende en originele wijze wordt het verhaal van Ir. Cornelis Lely verteld. Matrose was al eerder in de Cultuurschuur, waar vele schoolklassen al van de voorstelling genoten. Samen met het Historisch genootschap verwachten we veel (groot)ouders met hun (klein)kinderen vanaf een jaar of 10!

De voorjaarsvakantie heeft ook deze keer jeugddagen. Dit keer 3 ochtenden met volop activiteiten. Op woensdag de natuur in, op donderdag aan de knutsel en op vrijdag in beweging. Dan wordt een deel van de ochtend verzorgt door de groep Samba Salad, die al op menige school een onvergetelijke ervaring heeft gebracht. Opgeven kan dit keer ook per ochtend!

15 februari: Theatergroep Matrose "Matrose duikt in de Zuiderzeewet" De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar en leuk om samen met (groot)ouders te bezoeken. Aanvang; 14.30 uur ? Zondagmiddag 23 februari draait in het filmhuis "Pokemon Detective Pickachu" Aanvang: 15.00 uur ? Direct na de vakantie start op dinsdagmiddag 25 februari weer een cursus Muzikale Basis Vorming bij onze muziekschool. De cursus is voor alle kinderen van 4 tot 11 jaar en wordt gegeven door Nynke Staal.

Voor alle kinderen van groep 4 t/m 7 uit de Wieringermeer.

Woensdag 19 februari: De natuur in! Op onderzoek in het bos Uilenballen pluizen Werken met natuurlijke materialen

Donderdag 20 februari: Aan de knutsel! Timmeren Speksteen bewerken Wol vilten Werken met klei

Vrijdag 21 februari: In beweging! Yoga Ochtendgym Spel SAMBA SALAD

Kosten

Kosten € 10 ,- per ochtend (max. 25 kinderen per ochtend en vol = vol). ? Let op: deelname kan per ochtend, meerdere ochtenden meedoen kan ook. ? Opgeven: stuur een mail naar jeugd@decultuurschuur.nl met de naam en leeftijd van het kind en de ochtend(en) waaraan het wil deelnemen. ? Wanneer vervoer of geld een probleem is, kunnen we helpen

Meer berichten