Baasje gezocht voor grasparkieten Spike en Skye

Algemeen
Spike en Skye zijn onafscheidelijk. Wie wordt hun nieuwe baasje?
Spike en Skye zijn onafscheidelijk. Wie wordt hun nieuwe baasje? (Foto:Dierenopvang Schagen)

SCHAGEN - Voor de rode kater Beer is sinds vorige editie van Baasje Gezocht weer een fijn nieuw baasje gevonden! Hij heeft al laten zien dat hij wat meer vertrouwen heeft in zijn baasjes. Dus heel goed nieuws.

Deze week aandacht voor een ander diersoort. Twee grasparkieten in de opvang. Ze zijn uit een huis gekomen waar veel liefde voor deze vogeltjes was. Helaas werd de verzorging te veel voor de oudere baasjes van dit prachtige tweetal. Een gezellig koppeltje, ze willen graag samen worden geplaatst in een volière bij andere soortgenoten. Spike is een Engelse grasparkiet man en is zwaar verliefd op Skye een prachtige Australische grasparkiet dame. Gaan om de reden ook alleen samen naar een nieuw huisje. De leeftijd is niet bekend, maar dat ze onafscheidelijk zijn is een feit.

In verband met de Corona crisis wil het DierenOpvang zoveel mogelijk klantcontact vermijden.
Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl  in. Het DierenOpvang neemt dan contact op en kijkt of er een afspraak kan worden ingepland. Zij zullen zich bij bezichtiging ook zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de RIVM houden.