Omgevingsvergunning datacenter Westlanderweg in Middenmeer ter inzage

Algemeen
Artist Impression Datacenter Westerlanderweg in Middenmeer
Artist Impression Datacenter Westerlanderweg in Middenmeer Foto: aangeleverd

MIDDENMEER - Gemeente Hollands Kroon heeft vandaag een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage gelegd voor de bouw van een datacenter aan de Westlanderweg in Middenmeer. Dit stuk grond wordt ook wel ‘Het Venster’ genoemd. 

Dit is bedrijfsgrond van gebiedsontwikkelaar Agriport A7. Het ligt aan de westzijde van de snelweg, ten zuiden van Middenmeer. Een datacenter past binnen het huidige bestemmingsplan. De aanvraag hiervoor heeft de gemeente 16 januari 2019 ontvangen, en is hiermee één van de zogenaamde 'lopende initiatieven'. De ontwerp omgevingsvergunning ligt zes weken ter inzage en kan digitaal bekeken worden. Ook kan men een zienswijze indienen.

De stukken bekijken

Om de stukken die horen bij de ontwerp omgevingsvergunning te bekijken kan contact opgenomen worden via vergunningen@hollandskroon.nl. De stukken worden dan per e-mail toegestuurd.

Zienswijze inzien

Tijdens de ter inzage-termijn van 15 juli tot 27 augustus kunt u zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze bij ons indienen. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Westlanderweg  Middenmeer.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak met ons maken. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Neem contact op met gemeente Hollands Kroon voorMeer informatie.