Wordt Jeffrey Mister International Netherlands?

Algemeen
Wordt Jeffrey Rens Mister International Netherlands?
Wordt Jeffrey Rens Mister International Netherlands? (Foto:(Foto links: Jamely Wal en rechts: Richard van den Heuvel))

LUTJEWINKEL - De 20-jarige Jeffrey Rens doet tijdens de finale op 29 augustus een gooi naar de titel Mister International Netherlands welke wordt gehouden in Zaltbommel. “Ik doe mee in de hoop een carrière te kunnen opbouwen als fitness- en health lifestylemodel”, zegt de in Lutjewinkel woonachtige Jeffrey.

Mister International Netherlands (MIN) biedt heren met een passie, visie en missie in de modellenbranche een uitzonderlijk podium om zichzelf te presenteren. Van dat uitzonderlijke podium wil Jeffrey maar wat graag gebruik maken, want zo zegt hij: “Ik studeer momenteel voor personal trainer en fitnesstrainer en zou deze skills graag willen combineren met een carrière als model in meerdere categorieën, waaronder fitnessmodel. Ik volg de modellenwereld al geruime tijd op social media. Hierdoor kwam ik op het idee om beide disciplines te combineren. Overigens vind ik poseren als ‘gewoon model’ ook leuk.”

Gescout

Jeffrey kwam in aanraking met de MIN-verkiezingen dankzij het feit dat hij de winnaar van vorig jaar kent. “Op een goed moment liet ik een bericht achter om hem te helpen bij zijn finale en werd ik meteen gescout voor het jaar erop. Na de intake ben ik een traject in gegaan met verschillende trainingen en workshops, want de deelnemers krijgen continu coaching tot de finale op 29 augustus. Dit om Nederland beter te kunnen vertegenwoordigen in het buitenland, bij interviews en binnenlandse activiteiten.”

Eer

De winnaar van MIN krijgt de eer om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Mister International Pageant Verkiezingen in Azië. Jeffrey: “Ik behoor nu tot de laatste tien deelnemers. Ik hoop sowieso een subtitle te winnen, maar nog meer hoop ik uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen. Hiervoor heb ik jullie stem nodig via het instagram account: @mr.internationalnetherlands en het facebookaccount: @misterinternationalnetherlands.”

Goed doel

Aan de MIN wordt volgens Jeffrey elk jaar een goed doel verbonden. “Ditmaal koos de organisatie voor een samenwerking met de Erasmus MC Foundation. Deze stichting houdt zich onder meer bezig met het bevorderen van de mogelijkheden voor vrouwen om net zoveel of in elk geval op gelijkwaardige wijze in aanmerking te komen voor een donorhart of transplantatie. Persoonlijk vind ik het een goede zaak om voor het vrouwenhart geld in te zamelen. Zodat we zoveel mogelijk vrouwenlevens kunnen redden. Dat is mijn streven en motto!”

Via de link: https://thoraxfoundation.inactievoorerasmusmc.nl/actie/jeffrey-rens kunnen donaties worden gedaan.

.