HerfstFair in Hollands Kroon

Algemeen
Afbeelding
((Foto: ))

HOLLANDS KROON - De stichting AED Wieringen-Wieringermeer organiseert zaterdag 17 oktober een HerfstFair in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De opbrengst van de tafelhuur die de standhouders betalen, gaat naar bovengenoemde stichting.

Bovengenoemde stichting zet zich sinds haar oprichting in voor een goed werkend AED netwerk. Inmiddels beschikt de gemeente Hollands Kroon over zo’n 72 AED’s. Deze hangen in kasten in bijna alle kernen van Hollands Kroon en ook op een aantal buitenwegen. 44 van deze circa 72 stuks zijn door de stichting AED Wieringen-Wieringermeer gerealiseerd. Daarnaast maakt de stichting zich sterk voor de opleiding van burgerhulpverleners. Ze geeft cursussen en zorgt voor het cursusmateriaal, waaronder reanimatiepoppen. De benodigde gelden daarvoor komen uit donaties en loterijen, fairs en andere evenementen. Tot op de dag van vandaag is men bezig om dit netwerk up-to-date te houden.

Noteer die 17 oktober dus in de agenda: een gezellige HerfstFair van 10.00 tot 17.00 uur én geld voor de stichting AED Wieringen-Wieringermeer: een heuse win-winsituatie!