Kerstsfeer met antroposofisch poppen in Wieringerwerf

Algemeen
Antroposofische poppen zijn poppen om mee te spelen en te knuffelen.
Antroposofische poppen zijn poppen om mee te spelen en te knuffelen. ((Foto: aangeleverd))

WIERINGERWERF - Antroposofische poppen zijn poppen om mee te spelen en te knuffelen. De poppen worden door Anneke met liefde zelf gemaakt. Ze worden allemaal met natuurlijke materialen gemaakt, vilt, wol, katoen en linnen en op gevuld met schapenwol.

In een vitrinewand van circa zes bij vijftig centimeter staan deze poppen opgesteld in hun eigen sfeer. Naast deze poppen heeft Anneke kinderserviesjes en oude poppenwagens. Zaterdagmiddag 3 oktober heeft ze een kerstmarktje van 13.00 tot tot 17.00 uur waar bezoekers leuke kerstspulletjes kunnen kopen. Het opgebrachte geld gaat naar een goed doel. Men kan vrij naar binnen en als de vlag uithangt op de dam van de boerderij is er de mogelijkheid om binnen een kijkje te nemen. Anneke vertelt graag over haar passie van deze bijzondere naaldkunst. Er staat een kopje thee of koffie klaar. Groepen zijn ook welkom maar dan liefst op afspraak. Naast de poppen is bij mooi weer de prachtig aangelegde tuin te bewonderen.

Voor afspraken; 0227601215 of mail naar annekeroza@hetnet.nl. Oom Keesweg 22 1771 ME Wieringerwerf. Het is rolstoelvriendelijk, gratis parkeren en er is voldoende plaats.