Kerstmarkt bij Anneke in Wieringerwerf

Algemeen
Opbrengst kerstmarkt is voor stichting De Opkikker.
Opbrengst kerstmarkt is voor stichting De Opkikker. ((Foto: aangeleverd))

WIERINGERWERF - De aanloop naar de kerst is begonnen bij Anneke Roza. De kerstsfeer is al te voelen en te zien.

Bovenop de zolder van de opslagruimte in de boerderij is het al kerst. Bezoekers krijgen meteen weer zin in dit mooie feest. Lichtjes en kaarsjes branden sfeervol tussen de kerstartikelen. Een kerstmuziekje op de achtergrond zorgt voor een warm onthaal. Van kerstboompje tot kerstbal en van rendier tot engeltje, er is veel te zien én te kopen. Alles voor een klein prijsje. De opbrengst gaat naar goede doelen, onder andere Kika en naar de stichting De Opkikker. Daarnaast staat er wat kinderspeelgoed, boekjes en dvd’s om te kopen. Leuk om cadeau te geven op de naderende feestdagen.

Passie

Prachtige poppenwagentjes staan er uitgestald, alleen om te bekijken en niet om te kopen. Deze poppenwagentjes verzamelt Anneke net zoals de theeserviesjes die in een aparte vitrine beneden staan opgesteld. Ook haar passie voor antroposofische poppen is daar te bekijken.

Wanneer?

De kerstmarkt is elke vrijdag- en zaterdagmiddag in oktober van 13.00 tot 17.00 uur te bezichtigen op het adres: Oom Keesweg 22, 1771 ME Wieringerwerf. Ook op afspraak op de dagen ervoor. Vrij toegankelijk. Houd rekening met de corona regels. Voor afspraken: 0647019964 of via de mail annekeroza@hetnet.nl Er is voldoende parkeer gelegenheid.