Herfststukjes maken in dorpshuis Hippolytushoef

Algemeen
Activiteit bij Doet & Ontmoet staat in teken van de herfst.
Activiteit bij Doet & Ontmoet staat in teken van de herfst. (Foto: Archieffoto RM)

HIPPOLYTUSHOEF - Deelnemers van de Doet & Ontmoet in het Dorpshuis van Hippolytushoef willen graag met elkaar een herfststukje of herfstkrans maken. Wie doet er mee? 

Woensdag 28 oktober worden belangstellenden tussen 09.30 en 12.00 uur verwelkomd bij Doet & Ontmoet in het dorpshuis van Hippolytushoef, Kerkhofsteeg 2, 1777 CC Hippolytushoef.

Bij deze activiteit wordt gezorgd voor wat materialen en daarom wil de organisatie op voorhand graag weten op wie gerekend kan worden. De kosten voor deze activiteit bedragen € 2,50. Wie zelf leuke materialen heeft om te gebruiken, zoals groen uit de tuin, kastanjes et cetera kan deze ook meenemen.

Opgave

Opgave is mogelijk bij het servicepunt van Wonen Plus Welzijn Hippolytushoef, Parkzicht 11, 1777 BC Hippolytushoef. Telefoon: 0227-591570 Bereikbaar: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Mail: wieringen@wonenpluswelzijn.nl

Maar natuurlijk kan eenieder ook binnenlopen voor een kopje koffie, een spel, iets creatiefs, om een praatje te maken of met een vraag. De bijeenkomsten worden door de bezoekers zelf ingevuld en iedereen kiest zelf wat te doen en met wie, afhankelijk van wat eenieder wil en kan. Meedoen en andere ontmoeten, dat is waar Doet & Ontmoet voor staat!

Mondkapje

Opgave is wel verplicht, evenals het dragen van een mondkapje als er in de ruimte gelopen wordt. Uiteraard worden alle overige coronamaatregelen in acht genomen.