Unieke zonnepanelenactie van start in Hollands Kroon

Algemeen
 In de gemeente Hollands Kroon gaat een unieke zonnepanelen-actie van start
In de gemeente Hollands Kroon gaat een unieke zonnepanelen-actie van start ((Foto: Archieffoto RM))

HOLLANDS KROON - In de gemeente Hollands Kroon gaat een unieke zonnepanelen-actie van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

“Wij ondersteunen deze actie zodat inwoners kunnen investeren in een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening”, zegt een woordvoerder namens de gemeente Hollands Kroon.

Collectieve inkoop

Een collectieve inkoop is georganiseerd waarbinnen regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor de inwoners op maat maken. Burgers kunnen geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Wie gebruik maakt van dit aanbod, heeft ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevorderd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Hoe werkt het?

Deelnemen aan deze actie kan via een aantal eenvoudige stappen: tot 30 november 2020 geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiehollandskroon. Een vakman neemt vervolgens contact op. Hij of zij komt bij de bewoner thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat. De leverancier installeert de zonnepanelen waarmee direct op de energierekening wordt bespaard.

www.hollandskroon.nl