Loop eens binnen bij Het Boetje van Present in Middenmeer

Algemeen
Het Boetje is voor is ieders portemonnee toegankelijk!
Het Boetje is voor is ieders portemonnee toegankelijk! Foto: aangeleverd

MIDDENMEER - Loop eens binnen bij Het Boetje van Present en wordt verwelkomd door de vele vrijwilligers die Het Boetje ondersteunen. In Het Boetje vindt men een groot aanbod aan leuke tweedehandskleding van babymaatje 52 tot dames- en herenmaat 52.

Alle kleding wordt door vrijwilligers gecheckt, dubbel gecheckt op vlekken, gaatjes voordat het in de winkel wordt opgehangen. Van elk kledingstuk is er maar één, dus niemand loopt iemand tegen het lijf die hetzelfde draagt.

Pashouder

De prijzen van de kleding liggen tussen € 0,50 en € 5,00. Voor jassen en schoenen liggen de prijzen tussen de € 5,00 en € 10,00.

Wie pashouder van Het Boetje is ontvangt nog eens 50% korting op de kleding, schoenen en jassen. Om erachter te komen wie voor de pas in aanmerking komt wordt men verzocht even binnen te lopen bij Het Boetje. Daar wordt een ieder geholpen met het invullen van de formulieren.

Kerstsferen

In Het Boetje zijn naast kleding nog tassen, sieraden en klein huishoudelijke spullen verkrijgbaar. Dit alles tegen kleine prijsjes. Boeken voor volwassenen en kinderen zijn gratis. Binnenkort wordt Het Boetje omgetoverd in kerstsferen. Met leuke kerstspullen en kerstkleding.

Het Boetje is van dinsdag tot vrijdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. En elke laatste vrijdagavond van de maand van 19.00 tot 20.00 uur. Alle vrijwilligers die zich bezighouden met Het Boetje houden zich aan de corona RIVM-maatregelen.

De winkel is voor ieders portemonnee toegankelijk!

Boetje van Present is gevestigd aan de Brugstraat 35 te Middenmeer