Besparen op de energierekening in Hollands Kroon

Algemeen
In de gemeente Hollands Kroon loopt nu een unieke zonnepanelen-actie.
In de gemeente Hollands Kroon loopt nu een unieke zonnepanelen-actie. Foto: aangeleverd

HOLLANDS KROON - Wie een lagere energierekening wenst door zelf energie op te wekken, kan dat onder meer doen door middel van zonnepanelen op eigen dak.

In de gemeente Hollands Kroon loopt nu een unieke zonnepanelen-actie. Tegen een zeer gunstige prijs installeren vakkundige regionale installateurs kwalitatieve zonnepanelen op uw dak. Er is nog twee weken de tijd om gebruik te maken van de inkoopactie. Benieuwd naar wat er voor de woning mogelijk is? Meld snel aan voor vrijblijvend advies.

Er is binnen Hollands Kroon een inkoopactie georganiseerd. Specialisten uit de regio maken een aanbod op maat. Eén van de specialisten komt graag bij de bewoners langs voor gratis en vrijblijvend advies. Het aanschaffen van zonnepanelen is nu extra aantrekkelijk. Het btw-bedrag over de aanschaf van zonnepalen kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Dit levert een besparing op van 21%! Binnen deze actie kan de btw-teruggave voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Zonnepanelen verdienen zich binnen ongeveer zeven jaar terug. Vanaf de eerste dag bespaart men al op de energierekening. De besparing op de energiekosten is aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

Hoe werkt het?

Neem deel aan de actie via een aantal eenvoudige stappen:

Schrijf uiterlijk 30 november 2020 in via hollandskroon.nl. Een vakman neemt contact met op. Hij of zij komt bij de bewoner thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat. De leverancier installeert de zonnepanelen waarmee direct op de energierekening wordt bespaard.