Zullen we dit samen laten bouwen?

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA– Goed nieuws voor bedrijven, starters en zzp’ers in de regio. Voor hen komt nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar op het bedrijventerrein Kruiswijk III te Anna Paulowna. Op Kruiswijk III is een perceel gereserveerd voor het realiseren van 18 duurzame bedrijfsunits.

Een basis bedrijfsunit is circa 35 m2 b.v.o. De unit is uit te breiden met een verdiepingsvloer van circa 35 m2 b.v.o. Ook is het mogelijk om 2 units te combineren waardoor een totale oppervlakte van circa 140 m2 b.v.o. realiseerbaar is. Standaard zijn de units voorzien van een aansluiting voor water en elektra. Bij oplevering beschikt het pand over een wandcontactdoos, led verlichting, brievenbus en gemeenschappelijke gevelreclame. Als extra’s wordt er o.a. een elektrische overheaddeur en/of zonnepanelen aangeboden.

Deze units zijn tevens bij uitstek geschikt voor investeerders die op zoek zijn naar opbrengst van hun spaartegoed. Bij verhuur kan een rendement tot wel 8 procent gerealiseerd worden. Ook huurders kunnen zich natuurlijk aanmelden. De verkoop is in handen van Van Lierop Adviesgroep uit Breezand. In overleg met Van Lierop Adviesgroep kunnen kopers de oppervlakte en samenstelling van de unit kiezen. Zo wordt invulling gegeven aan het credo: ondernemen op maat. www.bedrijfsunits.nl

Kruiswijk III

Bedrijventerrein Kruiswijk III is een ruim opgezet, goed verzorgde werklocatie centraal gelegen in Anna Paulowna in de gemeente Hollands Kroon op loop afstand van het NS station. De ligging is centraal tussen Schagen en Den Helder. Tevens op 15 autominuten van de A7 van Groningen naar Amsterdam.