Blije momenten in Inloophuis de Sluis Anna Paulowna

Algemeen
Jan Petter en Jolanda de Jong.
Jan Petter en Jolanda de Jong. Foto: aangeleverd

ANNA PAULOWNA - De medewerkers van Inloophuis de Sluis hebben in de maand december hun vaste gasten kunnen trakteren op een aantal blije momenten.

Het Inloophuis zelf werd verrast met een gift van 250 euro van Jan Petter, van het Metaalbewerkingsbedrijf uit Anna Paulowna. Jan Petter draagt het Inloophuis een warm hart toe. Jaarlijks groeit de fooienpot voor het Inloophuis met een mooi bedrag. Jan Petter overhandigde het bedrag op 4 december aan medewerker en bestuurslid van het Inloophuis Jolanda de Jong.

Kleine Sluis

Winkeliers uit Kleine Sluis dragen het Inloophuis ook een warm hart toe. Zo heeft bakkerij Alkemade voor de Sinterklaas een donatie gegeven voor banketstaven die de gasten voor 5 december mochten ontvangen. En de kerst is niet vergeten. De vrijwilligers van het Inloophuis hebben alle vaste gasten een cadeaubon van firma Deen gebracht. De firma Deen heeft er voor ieder een fles wijn bij gedaan. Alle gasten waren zeer verrast en blij met hun cadeaus.

Belangrijk

Het brengen van de verrassingen maakte dat er weer even contact was tussen de vrijwillige medewerkers en de gasten. Het contact dat voor ouderen zo belangrijk is in deze tijd van meer eenzaamheid. Het contact dat we in de loop van het jaar weer proberen te normaliseren als de coronacrisis onder controle is en het Inloophuis weer open kan. Tot het zover is gaan de vrijwilligers door met het contact onderhouden met de gasten door middel van telefoontjes, een kaartje sturen of presentje brengen.

Huiskamer

Inloophuis de Sluis aan de Molenvaart 23 is een huiskamer waar wekelijks gasten worden verwelkomd om een kopje koffie of thee te drinken. Vanaf februari 2020 is het Inloophuis vanwege de coronacrisis gesloten.

Wie het Inloophuis ook een warm hart toedraagt kan dit kenbaar maken via inloophuisdesluis@gmail.com, zie de website van het Inloophuis of bel 0623867218.

Bakker Alkema geeft de banketstaven af aan Tineke Sohier voor het Inloophuis.