Vrouwen in Hollands Kroon in het zonnetje

Algemeen
Titia Lont en Sam Ruijter.
Titia Lont en Sam Ruijter. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - In het kader van de Internationale Vrouwendag op 8 maart, heeft Titia Lont, bestuurslid bij Present Hollands Kroon, maar liefst 40 bossen tulpen in ontvangst mogen nemen bij de Firma Ruijter in Slootdorp. Deze donatie was tot stand gekomen via Ben Tops van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Het ken ok te gek

Present doet elk jaar iets bijzonders voor Internationale Vrouwendag. Deze keer worden de vrijwilligers van het Boetje in het zonnetje gezet, alsmede een groep bijstandsvrouwen die al langer onder de hoede van Present is.

Extra bijzonder is dat de tulpen van Ruijter onder de naam ‘Tulpen van Sam’ duurzaam zijn gekweekt. Sam Ruijter gaf aan dat ze het vanuit het bedrijf ook leuk vinden om met deze speciale tulpen iets bijzonders te doen.

Kappersbonnen

Daarnaast ging Present ook nog op pad met 20 kappersbonnen, dankzij een royale donatie van Rotary Wieringerland. Ook dit in het kader van Internationale Vrouwendag. De doelgroep van Present en de vrijwilligers werden dus dubbel verwend. Of, zoals Titia Lont het wist te verwoorden: “Het ken ok te gek, maar voor Present is niets te gek voor de doelgroep!”