YouthTogether Tienerclub van start in Anna Paulowna

Algemeen
Appelhappen is een van de challenges.
Appelhappen is een van de challenges. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Voor tieners in de leeftijd van 11 tot 14 jaar start een super leuke club met de naam YouthTogether. Alom bekend is Rock Solid zo ook Youth Alpha, van beide is een vleugje te herkennen in YouthTogether: Food Fun Faith.

Vrijdag 25 juni wordt gestart met een barbecue om elkaar alvast wat te leren kennen. In september ontmoeten de leden elkaar op de vrijdagen, in de oneven weken in de blokhut achter de Samenvaart kerk te Anna Paulowna. De ene keer wordt om 18.00 uur gestart met een maaltijd (3P’s .. patat, pizza, pannenkoeken?) en de andere avond om 18.30 uur zonder maaltijd.

Wat kunnen de leden verwachten? Eten (een keer per maand) spel (op het plein, in het bos achter de hut of in de zaal), filmpje kijken met daarna ervoor napraten en als afsluiting nog een spel. Natuurlijk wordt afgesloten met chips en frisdrank.

Opgave

Wie zich wil opgeven voor de barbecue of alvast voor de club YouthTogether, kan dat doen via rihu@hotmail.nl of bel voor meer info naar Yvonne via nummer 06-26999330. De organisatie - bestaande uit Richard, Yvonne, Gerard, Ruth, Laura, Irene en Elina - hoopt dat jullie er zin in hebben om andere tieners te ontmoeten en meer over Jezus te leren en over het geloof te praten. Iedereen is welkom!