Oranjefestival in Hippolytushoef doorslaand succes

Sport
Blije kinderen op het oranjefestival.
Blije kinderen op het oranjefestival. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF – De jaarlijkse aanwas van nieuwe leden, voornamelijk in de categorie tot en met 12 jaar, zorgt bij veel verenigingen voor een stevig fundament onder de club. Nieuwe leden zorgen niet alleen voor voetballende jongens en meiden, maar bieden ook kansen voor nieuwe vrijwilligers, sponsoren én het op peil houden van het ledenbestand. De instroom (aanmeldingen nieuwe leden) is bij v.v. Succes sinds het uitbreken van corona alleen maar omhoog gegaan. Vooral na het Oranjefestival zijn er flink wat nieuwe leden bijgekomen, waaronder ook een compleet nieuw meisjesteam!

In aanloop naar het EK bood de KNVB alle verenigingen in Nederland de mogelijkheid om een écht ‘Oranjefestival’ te organiseren. De KNVB voorzag Succes van een promotiepakket met (digitale) posters, flyers en ook nog een set hesjes met namen van spelers en speelsters van Oranje en de Oranje Leeuwinnen. De zomerstop is begonnen en daarom heeft succes het Oranjefestival aangegrepen als een mooi evenement om dit seizoen met zowel leden als niet-leden af te sluiten. Door ook niet-leden erbij te betrekken, bereikt Succes heel Wieringen om zo met een klapper het jeugdseizoen af te sluiten.

Sportakkkoord

Succes mocht een beroep doen op het stimuleringsbudget van het Sportakkoord en kon zodoende allerlei leuke activiteiten aanbieden aan de kinderen. Zo was er voetbaldarts, voetbalsjoelen, balletje breed en pannavelden, maar natuurlijk was er ook ruimte om gewoon lekker een partijtje tegen elkaar te voetballen. Het Sportakkoord Hollands Kroon is een samenwerking tussen sport- en beweegaanbieders, onderwijs, welzijn, zorg, bedrijfsleven en gemeente. Doel van het Sportakkoord is een gezonde en vitale samenleving, waarin nog meer mensen met meer plezier sporten en bewegen.

Meer informatie staat op de site van succes www.vvsucces.com of mail voor meer informatie naar info@vvsucces.com.