Kom naar ondernemersbijeenkomst elektriciteitsnetwerk Hollands Kroon

Algemeen
Op een aantal plekken in Hollands Kroon is het elektriciteitsnetwerk vol.
Op een aantal plekken in Hollands Kroon is het elektriciteitsnetwerk vol. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - Het elektriciteitsnetwerk in Hollands Kroon is behoorlijk vol. Dit roept vragen op. Tijdens de online bijeenkomst op 5 juli om 19.30 uur wordt hierover in gesprek gegaan met Liander.

Niet voldoende netcapaciteit in Hollands Kroon

“Liander licht toe hoe we om gaan met de drukte op het net. En we bespreken wat dit voor u betekent. Ondernemers en andere grootverbruikers uit Hollands Kroon zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar. Inschrijven is nu mogelijk”, aldus een gemeentewoordvoerder.

Transportschaarste

Op een aantal plekken in Hollands Kroon is het elektriciteitsnetwerk vol. Voor ondernemers die nieuw of extra vermogen wensen kan dit betekenen dat er nu niet voldoende netcapaciteit aanwezig is. Dit wordt transportschaarste genoemd. Om ondernemers te informeren over deze situatie wordt samen met Liander het webinar ‘Transportschaarste in Hollands Kroon’ georganiseerd.

Inhoud webinar

Tijdens het webinar wordt ingegaan op vragen als: ‘Waardoor is het elektriciteitsnetwerk van Liander op een aantal plekken vol?’ ‘Hoe gaat Liander dit oplossen?’ ‘Wanneer kan ik weer volop gebruik maken van het elektriciteitsnetwerk?’

Aanmelden

Het webinar is maandag 5 juli om 19.30 uur via Microsoft Teams. Aanmelden tot uiterlijk 4 juli via het online aanmeldformulier op www.hollandskroon.nl. Na aanmelding ontvangen geïnteresseerden op 5 juli in de ochtend een e-mail met een link voor het webinar en bijhorende informatie.