Vakantie maakt het leven leuker met TUI at Home Annemarie Lenders

Partnerbijdrage
Annemarie Lenders van TUI at Home.
Annemarie Lenders van TUI at Home. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - “Na vijftien jaar gewerkt te hebben bij D-reizen in Den Helder was het faillissement een enorme teleurstelling. Deze mooie baan heb ik altijd als een feestje ervaren met al onze leuke klanten die met hun diverse reiswensen ervoor zorgden dat geen dag hetzelfde was. Maar één ding is duidelijk; mijn hart ligt in de reiswereld en het feestje gaat wat mij betreft gewoon door!”, zegt Annemarie Lenders.

“Met TUI at Home Annemarie Lenders, ben ik jouw eigen Personal Shopper voor de mooiste vakanties. Wil je advies over een reis en een reservering maken voor jouw ideale vakantie? Dan doe ik dat met plezier en mijn service gaat ver. Bovendien kost mijn service niets extra en zoek ik net nog even verder om jouw reis nog leuker te maken.”

Prachtig aanbod

Annemarie vervolgt: “Naast het prachtige aanbod van TUI kan ik je vrijwel alle bekende reisorganisaties aanbieden om voor jou de perfecte vakantie te vinden. Of je nu bijvoorbeeld op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een prachtige stedentrip, heerlijk cruisen, een actieve wintersport of een afwisselende rondreis? Uit eigen ervaring weet ik de vele mogelijkheden voor jou op een rijtje te zetten. Hoe je de vakantie bij mij boekt, dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt mij bellen, mailen, of ik kom zonder extra kosten graag bij je thuis om je vakantiewensen te bespreken en je een persoonlijk passend reisaanbod te doen.”

Genieten

Tegenwoordig komt er veel bij kijken om op vakantie te gaan en deze uit te zoeken. Annemarie: “Code geel, code oranje, code rood, waar kun je nog heen? En welke regels en formulieren heb je nodig voor jouw bestemming naar keuze? Ik neem je alles uit handen en het enige wat jij hoeft te doen is je koffer te pakken en te genieten. Vakantie maakt het leven leuker, maar begint met een goed advies om onbezorgd je mooiste vakantie te beleven!”

Zie ook: https://tuiathome.nl/annemarie-lenders