Zullen we dit samen laten bouwen?

Partnerbijdrage
Er komt nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar.
Er komt nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA– Goed nieuws voor bedrijven, starters en zzp’ers in de regio. Voor hen komt nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar op het bedrijventerrein Hoornseweg te Middenmeer. Op de Hoornseweg is een perceel gereserveerd voor het realiseren van 20 duurzame bedrijfsunits.

Een basis bedrijfsunit is circa 40 m2 b.v.o. De unit is uit te breiden met een verdiepingsvloer van circa 40 m2 b.v.o. Ook is het mogelijk om 2 units te combineren waardoor een totale oppervlakte van circa 160 m2 b.v.o. realiseerbaar is. Standaard zijn de units voorzien van een aansluiting voor water en elektra. Bij oplevering beschikt het pand over een wandcontactdoos, led verlichting, brievenbus en gemeenschappelijke gevelreclame. Als extra’s wordt er o.a. een elektrische overheaddeur en/of zonnepanelen aangeboden.

Spaartegoed

Deze units zijn tevens bij uitstek geschikt voor investeerders die op zoek zijn naar opbrengst van hun spaartegoed. Bij verhuur kan een rendement tot wel 8 procent gerealiseerd worden. Ook huurders kunnen zich natuurlijk aanmelden. De verkoop is in handen van Verheul Makelaardij uit Wieringerwerf. In overleg met Verheul Makelaardij kunnen kopers de oppervlakte en samenstelling van de unit kiezen. Zo wordt invulling gegeven aan het credo: ondernemen op maat. www.bedrijfsunits.nl

Hoornseweg

Bedrijventerrein Hoornseweg in Middenmeer heeft een gunstige ligging naast de snelweg afrit naar de Rijksweg A7 richting Amsterdam, Hoorn en Leeuwarden.