Expositie Tiny Weijers-Broersen uit Breezand

Algemeen
Thema is water.
Thema is water. (Foto: Aangeleverd)

BREEZAND/OUDESLUIS - Tiny Weijers-Broersen uit Breezand exposeert haar schilderijen met het thema ‘Water’ in het Cultuurkerkje aan de Noorderweg 14a in Oudesluis. De tentoonstelling is te zien op 31 juli en 1 augustus, 7 en 8 augustus , 14 en 15 augustus. Op de zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur en op de zondag van 11.00 tot 15.00 uur (en op afspraak). Toegang is gratis.

Tiny Weijers-Broersen is lid van de Noorder Kunstkring. Tijdens de coronaperiode heeft ze veel geschilderd en genoeg werk gemaakt om te exposeren. De techniek is acryl, aquarel en mixed media met het thema ‘Water’. “Water staat voor beweging, verandering, leven, transparantie en verbinding. Naast de expositie is er een atelieropruiming op de verdieping. Wees welkom, de koffie staat klaar”, nodigt Tiny eenieder uit.

Goed doel

Bijzonder op deze expo is dat er op twee schilderijen kan worden geboden waarvan de opbrengst voor een goed doel bestemd is. Geboden (vanaf) kan worden gedaan op een groot werk (met als titel ‘Uitwaaien’). De volledige opbrengst gaat naar het Rampenfonds 777 Limburg. Een roos in p.p. en lijst is bestemd voor de hoogste bieder, waarvan de opbrengst naar het fonds Tanja Groen van Peter R. de Vries naar toe gaat

www.tiny-art.nl

Een werk van Tiny Weijers.