Moestuinieren in Anna Paulowna… Wie vindt het leuk om te helpen?

Algemeen
Wie komt helpen op de Ontmoetingstuin?
Wie komt helpen op de Ontmoetingstuin? (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Wonen Plus Welzijn (WPW) is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen op de moestuin van Wonen Plus Welzijn in Anna Paulowna.

“We zijn gestart met de OntmoetingsTuin op het complex van de volkstuinvereniging Anna Paulowna. Op woensdag de hele dag en op vrijdagmorgen zijn deelnemers welkom op de OntmoetingsTuin. Er is speciale aandacht voor mensen met geheugenproblematiek. Daarnaast zijn we gestart met een matchgroep op de vrijdagmiddag. De deelnemers doen er activiteiten waar zij behoefte aan hebben, dit kan ook op het tuintje wat we daar hebben maar ook in het clubgebouw van de vereniging. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op een moestuin te werken. Samen met de deelnemers, maar ook tussendoor. De tuin willen we zo inrichten dat het voor iedereen mogelijk is er iets in te doen, maar er mag ook een plekje komen om bij de tuin te zitten”, zo zegt een woordvoerder namens WPW.

Wie het leukt lijkt hierin iets te betekenen kan een mailtje sturen naar annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl, a.venneker@wonenpluswelzijn.nl of h.hink@wonenpluswelzijn.nl