Behoeftepeiling Kreileroord: nog kans om te reageren tot einde zomervakantie

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

KREILEROORD - De behoeftepeiling in Kreileroord is eind juni uitgezet. De bedoeling hiervan is om bij alle inwoners op te halen hoe zij het wonen in Kreileroord op dit moment ervaren en hoe hun dorp Kreileroord aantrekkelijk kan blijven om in te wonen. Intussen heeft 10% van de inwoners gereageerd.

We hebben al zeer waardevolle ideeën ontvangen

“We hebben al zeer waardevolle ideeën mogen ontvangen en we zijn heel blij verrast dat zoveel inwoners ook graag mee willen denken en mee willen doen om hun dorp goed leefbaar te houden”, zegt een woordvoerder namens Wonen Plus Welzijn (WPW). “In verband met de zomertijd stellen we de enquête nog open tot eind van de zomervakantie. Graag willen we ook de andere inwoners nog de kans geven om te reageren.”

In de brief, die eind juni is verspreid, staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen. Mocht deze brief kwijt zijn, dan kan gebeld worden met Marika de Jager van Wonen Plus Welzijn voor deze code, telefoon: 06-46066317. De behoeftepeiling is zowel in het Nederlands als in het Pools in te vullen. Als het digitaal niet lukt is de vragenlijst ook op te halen bij Gerard van de Velde, Korenstraat 11 in Kreileroord.

De partijen die dit behoefteonderzoek, in samenwerking, hebben uitgezet zijn: Dorpsraad Kreileroord, gemeente, Incluzio, LSBO-HK, Sportservice en Wonen Plus Welzijn.