Niedorp kiest ‘Ondernemer van het Jaar’

Algemeen
And the winner is...
And the winner is... (Foto: Stockfoto)

NIEUWE NIEDORP - Eindelijk is het weer zover, de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. De drie genomineerden zijn bekend!

De genomineerden komen alle drie uit Nieuwe Niedorp en zijn, Paramedisch Centrum Niedorp, Koks Tweewielers en Nieuwe Niedorp aan Zee. De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar is dit keer anders opgezet. Van 6 tot en met 28 september konden het publiek en de leden bedrijven nomineren. Het ging hierbij om bedrijven die het verdienen omdat zij in Coronatijd zijn opgevallen. 

Stemmen

De genomineerde bedrijven worden vanaf aankomende week voorgesteld op de website: www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 13 december kan er door de leden van de Bedrijvengroep Niedorp en het publiek gestemd worden op de genomineerde bedrijven. De stemming gebeurt uitsluitend via de website en kan tot 1 januari 2022. Samen met het oordeel van de vakjury wordt de winnaar gekozen en bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op donderdag 6 januari 2022. 

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

Voor meer informatie: www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar