Zonnebloemafdeling Anna Paulowna-Breezand weer van start

Algemeen
Zonnebloem blij dat coronaregels zijn versoepeld.
Zonnebloem blij dat coronaregels zijn versoepeld. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - “Hoera we mogen weer! We zijn blij dat de coronaregels zijn versoepeld. Wat hebben wij en vooral onze deelnemers het samenzijn gemist”, zo meldt Esther Ammerlaan, bestuurslid pr en activiteiten Zonnebloemafdeling Anna Paulowna-Breezand.

“Juist nu is ook weer gebleken hoe belangrijk het is om aandacht voor elkaar te hebben en dan vooral samen een kopje koffie drinken, samen te gaan winkelen of samen eten. Gelukkig hebben wij het contact met onze Zonnebloemdeelnemers het afgelopen anderhalf jaar in stand kunnen houden door middel van het langsbrengen van kleine attenties als een bos bloemen of een potje jam. En nu het eindelijk weer kan zijn wij dan ook druk bezig met het organiseren van gezellige activiteiten en uitstapjes voor onze deelnemers. Want, zonder elkaar is iedereen alleen.”

Gezondheid

‘’De gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers staan bovenaan dus wij houden ons zoveel mogelijk aan de basisadviezen van het RIVM. De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Kun je door een lichamelijke beperking niet (meer) doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wil je met ons meedoen? Dan ben je van harte welkom bij onze afdeling! Je hoeft dus GEEN lid te zijn van de Zonnebloem. Houd voor activiteiten deze krant: Nieuwsblad Hollands Kroon en onze website www.zonnebloem.nl/annapaulownabreezand goed in de gaten. Op deze website kunt u leuke foto’s zien én krijgt u een goede indruk van onze activiteiten. Welkom!”