Omgaan met verlies en rouw in Breezand

Algemeen
De SamenVaart,
De SamenVaart, (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - Er valt een lege plek naast je als een dierbare overlijdt. Dat roept veel op. Praktische vragen, allerlei emoties, vragen naar de zin en de onzin van het leven zelf en wat daarna? Hoe ga je daar mee om? Ieder heeft daarin zijn of haar eigen verhaal en ervaring.

Gespreksgroep: ik mis je!

Wie het fijn vindt om daar met anderen wat over te delen, elkaar te bemoedigen en samen naar handvatten te zoeken, is van harte welkom om bij deze serie gespreksochtenden rond afscheid en rouw. Graag van tevoren even aanmelden. Omdat het fijn is om echt een tijdje samen op te trekken is het wel de bedoeling dat men er zoveel mogelijk alle keren bij is. Voorlopig zijn er zes bijeenkomsten gepland maar dat kan in goed overleg uiteraard worden gewijzigd. Samenkomst is in de SamenVaart, Molenvaart 421, Breezand. Voor verdere informatie: Ds. Laura Nagelkerke, tel 06 14189970, domineelaura@gmail.com

Data

Op de volgende data vinden de zes bijeenkomsten plaats: 25 november, 2 december, 16 december, 6 januari, 27 januari en 3 februari. Alle data van 10.00 tot 12.00 uur. 

Kerk open

Het najaar is een periode van gedenken en terugkijken. Juist ook in de kerken is daar aandacht voor. Er wordt stilgestaan bij de mensen van wie afscheid is genomen in de afgelopen tijd. Soms nog maar zo kort geleden, soms al langer. Zondag 7 November, van 14.00 tot 17.00 uur, is de kerk aan de Molenvaart 23 open voor ieder die even binnen wil lopen, stilte wil zoeken en een kaarsje voor iemand aan wil steken. Wees vooral welkom!