Geen kerstfeest bij IOW in Slootdorp

Algemeen
Kerstmiddag in Sloordorp afgeblazen.
Kerstmiddag in Sloordorp afgeblazen. (Foto: Pexels.com)

SLOOTDORP - “Wij zijn ook dit jaar genoodzaakt om drastische maatregelen te nemen. Met pijn in ons hart moeten wij helaas berichten dat wij ook dit jaar geen kerstmiddag zullen organiseren”, laat Maaike van Keulen namens het Interkerkelijk Ouderen Werk, weten.

“Met alle liefde hadden wij onze bezoekers zo graag met open armen willen ontvangen in onze vertrouwde Schakel in Slootdorp. Maar een gezellige middag met 1,5 meter tussen de stoelen is natuurlijk geen optie. Zo willen wij elkaar niet ontmoeten. Wij willen graag een gezellige en sfeervolle middag organiseren met onderling contact en lekker (dicht) bij elkaar. Zolang we afstand moeten houden, kunnen we maar een handjevol mensen ontvangen en dat doen we niet.”

Iedereen of niemand

Maaike: “Hierbij willen wij u tevens laten weten dat we nog steeds aan u denken en hopen dat we volgend jaar toch echt ‘los’ mogen gaan. Voor nu wensen wij u (ondanks alle beperkingen) van harte mooie en goede kerstdagen met (een paar) lieve mensen om u heen en veel liefde, licht en gezondheid in het nieuwe jaar. Graag tot dan!”