Tweeduizend luchtgitaren op Bonte Schuurfeest

Nieuws
Het Bonte Schuurfeest zit net als andere jaren vol met verrassende elementen. (Foto: Frozenpeanut)
Het Bonte Schuurfeest zit net als andere jaren vol met verrassende elementen. (Foto: Frozenpeanut) rodi.nl

BREEZAND - Rockliefhebbers en pure feestgangers komen aan hun trekken tijdens Het Grote Bonte Schuurfeest dat zaterdag 3 november plaatsvindt in de hal van Vermaire in Breezand. Met een waar ‘Monsters of Rock’-spektakel - onderdeel van de ‘Legends of Rock Tribute Tour - biedt de organisatie een avond dynamische livemuziek met op het grote hoofdpodium ‘AC/DC by ACinDC’, ‘Metallica by Damaged Justice’, ‘Guns N’ Roses by Hollywood Rose’ en ‘Foo Fighters by Monkey Wrench’.
“Alle hits zoals ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Enter Sandman’, ‘Paradise City’ en ‘The Pretender’ komen voorbij”, laat de organisatie weten. “ Net als de beste albumsongs van genoemde wereldbands die door deze tributebands op indrukwekkende wijze worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en special effects. Maar er is meer…”

Heavy Hoempa

“We zouden Het Bonte Schuurfeest niet zijn als er geen verrassende elementen aanwezig zijn. Zo kom je binnen over ‘The Highway to Hall’, waar onder andere Mick Jagger je opwacht voor een uniek fotomomentje. Ook is er een tweede ‘Get in the Ring’-podium waarop onder andere Heavy Hoempa komt optreden: zeven blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Eigenlijk een dweilorkest 2.0 dat Massive Brass Rock speelt; een dikke knipoog naar de rock dus. Dat moet je een keer gezien en gehoord hebben! Verder hebben we het Noord-Hollands Kampioenschap Luchtgitaarspelen; bijna iedereen kan meedoen want er hangen zo’n tweeduizend luchtgitaren in de hal. DJ Marcel Meijer zorgt voor de beste rockmuziek van toen en nu. Via de Facebook-pagina kun je aan de dj je favoriete rocknummers doorgeven en je opgeven voor het luchtgitaarspelen. Ongetwijfeld is er nog een verrassing, maar dat houden we net als elk jaar geheim!”
De kaartverkoop is in volle gang en tickets kosten in de voorverkoop € 20,- (aan de kassa met toeslag). Voorverkoopadressen: Sigarenmagazijn Jeannet in Anna Paulowna, Vermaire, Bar de Dorstvlegel en snackbar De Witte Brug in Breezand, dorpscafé Koenen in Julianadorp en natuurlijk online via www.snipmuziek.nl of www.facebook.com/bonteschuurfeest . Op deze sites is uiteraard ook nog veel meer nieuws en informatie te vinden.