Doet en ontmoet

Nieuws

MIDDENMEER - Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen starten dinsdag 6 november met Doet & Ontmoet op Kroonwaard aan Kroonwaard 1 in Middenmeer. Iedere dinsdagmiddag staat de koffie klaar van 13.30 tot 16.00 uur en zijn er vrijwilligers aanwezig voor een hartelijke ontvangst. Op deze eerste bijeenkomst is er naast een lekkere kop koffie ook appeltaart.
Doet & ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting centraal staat. Iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, daar gaat het om. Het is een goede gelegenheid om (nieuwe) mensen te ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten te bedenken en ondernemen. Doet & Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen.
Doet & Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. Voor koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gehanteerd welke ten goede komt aan de activiteiten op de Doet & Ontmoet. Meer weten over Doet & Ontmoet? Of interesse om deel te nemen als vrijwilliger om de bezoekers een warm welkom te heten en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn via Servicepunt Wieringerwerf, tel. 0227-600079. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot12.00 uur of per e-mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl