Sportseminar voor sportverenigingen

Nieuws
(Foto: Team Sportservice)
(Foto: Team Sportservice) rodi.nl

REGIO - Team Sportservice houdt woensdag 21 november een sportseminar voor verenigingen en aanbieders in beweegactiviteiten in Dorpshuis De Oude School aan Populierenlaan 23a in Wieringerwaard. Dit seminar is bedoeld voor verenigingen in de regio's Schagen, Hollands Kroon en Den Helder. Tijdens het sportseminar zijn er vijf informatieve en interactieve workshops. De presentatie is in handen van Lonneke Deutekom. Verenigingen kunnen zich tot zondag 18 november aanmelden.
Als sportloket voor gemeenten is Team Sportservice bekend van het bewegingsonderwijs op basisscholen en evenementen en sporten in de wijk. Daarnaast heeft Team Sportservice een adviserende rol naar zorg- en welzijnsorganisaties en verenigingen. Dit sportseminar geeft verenigingen handvatten om hun club sterk te houden en ideeën op te doen om hun club te verbeteren. Er worden verschillende thema's behandeld. Er zijn in totaal vijf workshops, in twee ronden. De deelnemers kiezen per ronde één workshop.
Meer weten over de BTW-regeling voor sportverenigingen die per 1 januari 2019 verandert? Kies dan voor de workshop BTW-compensatie voor Sportverenigingen. Tijdens de Workshop Succesvol communiceren met behulp van social media krijgen clubs concrete en praktijkgerichte handvatten aangereikt om traditionele en moderne communicatiemiddelen in te zetten. De workshop Samenwerking en verbreding met de Open Club geeft ideeën voor mooie samenwerkingsverbanden waarmee je je club kunt versterken. Zo wordt de club te versterkt en/of de accommodatie beter benut. Personeel op de loonlijst staan binnen de club? Sportkader Nederland biedt gemak, tijdsbesparing en zekerheid op het vlak van de salaris- en personeelsadministratie van het kader van de club. Doe hiervoor mee aan de workshop Uitbesteding Salarisadministratie. Met de workshop De Gezondere Sportkantine leer je hoe je met een aantal eenvoudige aanpassingen jouw kantine transformeert naar een gezondere kantine. Verruim je bestaande aanbod met een gezond alternatief.
De avond start om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Uitgebreide informatie over het programma en een aanmeldingsformulier is te vinden op: jouw.teamsportservice.nl/schagen/ onder het kopje Nieuws. Ook kan men contact opnemen met Sigrid Schweitzer, tel. 0224-214774 of e-mail: sschweitzer@teamsportservice.nl.