Voorjaarsloop Dokev

ANNA PAULOWNA - Hardloop en Atletiekvereniging Dokev houdt zondag 17 maart weer de jaarlijkse voorjaarsloop in Anna Paulowna. Het parcours is geheel verhard met asfalt, waardoor er snelle tijden gelopen kunnen worden. Het sportieve evenement is er voor wedstrijdlopers en recreanten, jong en oud, leden en niet leden. Je kunt deelnemen om de prijzen, maar ook om voor jezelf gewoon een prestatie te leveren door het parcours uit te lopen of een voor jou mooie tijd neer te zetten.

Ook voor de jeugd zijn er weer mooie afstanden met aan de finish een leuke herinnering. Dus doe allemaal lekker mee. De start van de 5 kilometer en de 10 kilometer is op de Graslaan, de overige afstanden starten vanaf de atletiekbaan bij Dokev. De finish is voor alle afstanden bij de atletiekbaan van Dokev.

Inschrijven is vanaf 9.00 uur mogelijk bij het clubgebouw van Atletiekvereniging Dokev op Sportpark Kleine Sluis 1 in Anna Paulowna. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 en € 5,- voor de volwassenen. De kantine is geopend en er is gelegenheid tot omkleden en douchen.

Meer berichten