Werelverteldag in Cultuurschuur

WIERINGERWERF - In de Theaterzaal van de Cultuurschuur wordt woensdag 20 maart mee gedaan aan Wereldverteldag. Van 13.00 tot 15.30 uur kunnen jongeren en volwassenen deelnemen aan de activiteiten aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen aanschuiven van 15.45 tot 16.30 uur. Toegang is gratis.

Dit is dé dag waarop vertellers wereldwijd, 24 uur lang verhalen vertellen. Op deze dag begint de lente op het noordelijk halfrond en wordt het herfst in het zuiden. Als de ene helft van de wereld nog slaapt, is de andere helft van de wereld al aan het vertellen. Vertellers van over de hele wereld doen mee en vertellen verhalen met hetzelfde, jaarlijks wisselend, thema. Voor Wereldverteldag 2019 is dat: Mythes, legendes en heldendichten.

Het vertellen van verhalen, wereldwijd, rondom eenzelfde thema, verbindt mensen met elkaar. De vertellers in de Cultuurschuur zijn: Naomi Stern, Sjoerd Folkertsma, Aggie Fluitman, Mieke Bosman en Josje de Baat Kijk voor meer informatie op www.storytellingnoordholland.nl

Meer berichten