Streetdancekampioenschappen

SCHAGEN - De Streetdancekampioenschappen komen er weer aan. Dit jaarlijks terugkerende evenement is voor alle kinderen uit groep 8 in Schagen en Hollands Kroon. Wie mee wil doen kan zich nu opgeven. Elke groep 8 klas mag met één team meedoen. Het team moet uit minimaal vier personen bestaan en de dans mag niet langer zijn dan drie minuten.

Eerst doe je mee aan de voorronde. Je mag zelf je voorkeur opgeven op welke dag je mee wilt doen. Je kunt kiezen uit twee data: woensdag 8 mei en woensdag 15 mei. Beide voorrondes zijn in de Multitreffer in 't Zand, vanaf 15.00 tot 16.45 uur. Een vakkundige jury beslist welke teams er doorgaan naar de finale. De finale van de Streetdance is woensdag 22 mei, ook in de Multitreffer.

Het gebruik van confetti of middelen die de vloer kunnen beschadigen is niet toegestaan. De dansers mogen op blote voeten, of op binnenschoenen dansen. Je kunt bijvoorbeeld je schoenen aandoen die je in de gymzaal op school altijd aan hebt. Schoenen die je buiten aan hebt mogen niet.

Aanmelden voor dit leuke evenement kan door een mail te sturen naar Manon Verblaauw; mverblaauw@teamsportservice.nl. Let op: Geef in de mail de volgende informatie aan: De naam van de school, de naam en e-mailadres van de contactpersoon, het aantal deelnemers in de dansgroep, de voorkeursdatum en de naam van je streetdanceteam. Kijk ook op teamsportservice.nl/schagen.

Meer berichten