'Kerstbrullen' in OldSkoel

Nieuws
Ga 'Kerstbrullen' in de OldSkoel. (Foto: aangeleverd)
Ga 'Kerstbrullen' in de OldSkoel. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

BURGERBRUG - OldSkoel is maandag 24 december, kerstavond, het toneel van 'Kerstbrullen'. Tussen 16.00 en 16.30 uur wordt er verzameld aan Grote Sloot 116q in Burgerbrug, waarna het programma van start gaat.
Deelnemers kunnen zich opgeven, repeteren en meezingen met een van de drie Kerstbrulkoren onder leiding van dirigenten Jasper Teule, Rob Stoop en Sasja Dries. Vervolgens kan men meelopen met de Kerstbrulprocessie onder aanvoering van accordeonist Rob Stoop, luisteren naar het Kerstbrulverhaal van meester-verteller Aris Bouwens en meezingen met de KerstbrulSing-a-long onder leiding van zangeres Sasja Dries en pianist Rob Stoop.
Het evenement is geschikt voor alle leeftijden. Aangeraden wordt om warme kleding te dragen, de route van de Kerstbrulprocessie is circa 500 meter lang. Aan de deelnemers en het publiek wordt gevraagd om zoveel mogelijk lampjes, lichtjes en lantaarns mee te nemen om de Kerstbrulprocessie zo sfeervol mogelijk te maken.
Voorafgaand aan het Kerstbrullen is de OldSkoel geopend vanaf 15.30 uur. Brocantewinkel Le Bouche à Oreille geopend en ook Jessica Heetebrij ontvangt graag de Kerstbrullers in haar lokaal met tweedekans-kleding (waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat), sieraden, koffie of thee en gebak.
Na de Kerstbrul-Sing-Along serveert Chantel’s Mengelmoes maaltijdsoep, de opbrengst is voor Stichting FlojaMalawi. Het Kerstbrullen duurt tot circa 19.30 uur. De kosten zijn 15,- euro inclusief mp3, entree, chocomel en kerststol, kinderen betalen 7,50 euro. Opgeven en betalen via www.basecamptheatervandeziel.nl of info@dekunstmacht.nl.