Concert in de Lukaskerk

Nieuws
Tobias Borsboom en Pamela Smits. (Foto: Jasper Grijpink)
Tobias Borsboom en Pamela Smits. (Foto: Jasper Grijpink) rodi.nl

WINKEL - Pamela Smits (cello) en Tobias Borsboom (piano) treden zondag 16 december op in de Lucaskerk in Winkel. Op het programma staan werken van onder andere Franz Liszt, Franz Schubert, Ludwig van Beethoven, Josef Suk, Antonín Dvořák en David Popper. Het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,-.
Celliste Smits staat bekend om haar fenomenale techniek, haar bevlogen natuurlijke manier van spelen en muzikale veelzijdigheid. Ze is niet alleen een uitmuntende celliste, maar is naast haar solocarrière ook een groot liefhebber van kamermuziek. Zij heeft samengewerkt met vele nationale en internationale musici en geeft geregeld concerten in verschillende samenstellingen in binnen- en buitenland.
Pianist Borsboom is een van Nederlands bekendste jonge pianisten van dit moment. Bekendheid verwierf hij onder andere met een dubbele nominatie voor de Dutch Classical Talent Award. Sinds 2017 werkt Tobias intensief samen met Pamela, onder andere als artistieke leiders van de concertserie 'Vriendenconcerten' in de Zuiderkerk van Amsterdam. Tijdens deze samenwerking bleek gelijk de bijzondere klik tussen de beide musici. Parkeren is gratis en de kerk is verwarmd. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op www. culturelestichtingniedorp.nl.