Kerst met Roon Staal

Nieuws
Roon Staal. (Foto: aangeleverd)
Roon Staal. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

OUDESLUIS - Zanger en componist Roon Staal geeft zaterdag 22 december een kerstconcert in het Cultuurkerkje aan Noorderweg 14a in Oudesluis. Aanvang 20.00 uur. Niet alleen klassieke kerstsongs en kerstcarols als 'The First Noël', 'Oh Holy Night', 'Silent Night/Stille Nacht' maar ook het prachtige 'Pie Jesu' brengen het publiek in kerststemming.
Staal is woonachtig op Wieringen. Maar een deel van het jaar verblijft hij in het verre oosten van Rusland waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Tijdens de Kersttour 2017 is zijn Kerstalbum 'The Christmas Album' uitgebracht, wat is opgenomen in de studio in Vladivostok.
Voor de een is Kerstmis een religieus feest, een tijd voor bezinning. Voor de ander is de Kerst een sfeerfeest met familie. Het einde van het donker. Een zonnewendefeest omdat de dagen weer gaan lengen. Voor beide aanhangers geldt dat de Kerst het oude seizoen afsluit en het nieuwe jaar inluidt. Een sfeervol concert als bron voor overwegingen over het oude en bezinning op het nieuwe jaar. Kaarten bij de ingang of reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/