Muzikale kerst van Parochie Sint Jan

Nieuws

BREEZAND – In ‘the most wonderful time of the year’ zorgt Parochie Sint Jan maandag 24 december tijdens kerstavond voor een muzikale omlijsting van de kerkdiensten in Breezand.
Kinderkoor de Breezangers bijt het spits af in de Familieviering om 17.00 uur. Voorganger is pastor Ivan Garcia Ferman. Het koor staat onder leiding van Gaby de Goede. De Nachtmis, die avond om 20.00 uur, wordt voorgegaan door diaken Henk Schrader. Encore! zingt onder leiding van Yvonne Kapiteijn. Op eerste Kerstdag, dinsdag 25 december om 10.30 uur, is de Hoogmis, met als voorganger diaken Henk Schrader. Koor-BisNis zingt onder leiding van Gaby de Goede. Die middag om 15.00 uur wordt het kerstverhaal vertelt en uitgebeeld door kinderen en levende dieren. Ook is er een echt kerstkind. Een happening voor de kleinsten. Alle bekende kerstliederen krijgen hier een plaats in het kerstverhaal. De liederen worden gezongen door alle aanwezigen tezamen.
De oudejaarsavondviering van zaterdag 29 december om 19.00 uur is een dankviering voor alles wat men in het afgelopen jaar heeft meegemaakt, zowel blijdschap als verdriet. Een terugblik en bezinning op het oude jaar. Het Dameskoor verzorgt de zang onder leiding van Ineke van Lierop. De voorganger is pastor Ivan Garcia Ferman.
Zaterdag 5 januari om 19.00 uur wordt de kersttijd afgesloten met een Driekoningenviering. Het is een Familieviering met medewerking van de Breezangers. Voorganger is diaken Henk Schrader.