Monique van Roekel.
Monique van Roekel. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Neem de regie over je leven

  Bedrijf in Beeld

MIDDENMEER - Wat wil jij veranderen in je leven? Meer zelfvertrouwen? Stoppen met roken? Lichamelijke klachten verminderen? Met aroma coaching neem jij weer de regie over je leven.

Monique van Roekel van alternatieve gezondheids- en coachingspraktijk Oil Minded legt uit. "Wanneer je iets vervelends meemaakt, koppelt je hoofd daar een negatieve emotie aan. Je lichaam is zo geprogrammeerd dat het wil voorkomen dat je die emotionele pijn nog eens ervaart. Daarom vertoon je uitstelgedrag of heb je allerlei excuses waarom iets nog niet is gebeurd. Maar het is ook de reden van veel lichamelijke klachten. Met aroma coaching pak je deze emotionele blokkades aan."

Monique werkt met essentiële oliën. Ze ondersteunen niet alleen het zelfherstellend vermogen van het lichaam, maar hebben ook een emotionele werking. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de invloed van geur op de hersenen zeer sterk is. De methode is daarom zeer krachtig.

Wil jij je leven veranderen? Maak dan een afspraak. Kijk voor meer informatie op www.oilminded.nl of bel Monique op 06-46345332.

Meer berichten