Een model van REHAB uit de collectie voor mannen van ShoePlaza.
Een model van REHAB uit de collectie voor mannen van ShoePlaza. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Lente hot spots bij ShoePlaza

  Bedrijf in Beeld

WIERINGERWERF - Lekker shoppen voor een nieuwe outfit? Dat kan in Wieringerwerf in een aantal trendy kledingzaken en een hele mooie schoenenzaak die bekend staat om zijn uitgebreide collectie in dames/heren en kinderschoenen. Neem de tijd want het is gratis parkeren voor de deur.

Als je voor verrassingen gaat, de laatste trends volgt, zin hebt in eens iets anders dan anders, van nieuwe merken en van schoenen houdt met mooie details die de aandacht op de voeten richten, dan zit je bij ShoePlaza goed. Het is duidelijk dat er veel tijd en aandacht gestoken is in het samenstellen van de juiste collectie schoenen.

Een trend is de witte sneaker aangevuld met multi colours in aparte materialen en prints. Sportief, super modisch of robuust op plateauzolen. Dankzij het comfort en het feit dat ze probleemloos onder zowel sportieve als elegante outfits gedragen worden, zijn ze voorlopig niet weg te denken en worden door jong en oud opgepakt. Dé laatste trend: de sneaker met de nog steviger, opgeblazen zolen de zogenaamde 'ugly's'.

Ontdek bij ShoePlaza net die witte trendy sneaker van K-Swiss, dat perfect passende model van PAUL GREEN, de luxe snitten van NERO GIARDINI of dat juiste model van de bekende merken WOLKY en ECCO. Probeer bij hen de SKECHERS uit met de gewilde memory foam binnenzolen. Maak kennis met de zeer uitgebreide GABOR collectie met de inmiddels beroemde ROLLING SOFT lijn. Probeer ze uit in de winkel. Is het gewilde Gabor model in de juiste maat of kleur even niet voorradig bij ShoePlaza, dan kunnen ze door hen altijd besteld worden en vervolgens in de winkel gepast worden.

Spot bij ShoePlaza dat prachtige out of the box merk LAURA VITA. Verrassend qua look en kleurstelling of ga voor de elegantie en vrouwelijk stoer van VIA VAI en M-JUS. Voor het eerste zomerbriesje hebben ze nu al heel veel slippers van FIT FLOP/ REEF en BIRKENSTOCK in huis.

De herenschoenencollectie biedt keuze genoeg en wordt constant uitgebreid. Handig voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe schoenen en niet zes winkels willen bezoeken. De kinder-, dames- en heren lijn is dit jaar aangevuld met de sportieve merken NIKE en FILA.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan www.schoenentic.nl waar een aanzienlijk gedeelte van de nieuwste collectie gepresenteerd staat met duidelijke foto's ter inspiratie. Geniet van de zorgvuldig uitgezochte collectie. Het team van ShoePlaza verwelkomt klanten graag in de winkels in Wieringerwerf en Bovenkarspel, waar de vernieuwde winkel op een super nieuwe locatie een plaatje is om te zien.

Meer berichten