Pallazzo overkapping met schuifpuien.
Pallazzo overkapping met schuifpuien. ((Foto: aangeleverd))

Voorjaar is aangebroken bij Colorsathome Basjes en Basjes Overkappingen

  Bedrijf in Beeld

WIERINGERWERF - Het voorjaar is weer aangebroken en dat is vaak de tijd om aan buitenzonwering en/of binnenzonwering te denken. Hoe lekker is het dan dat ze bij Colorsathome Basjes en Basjes overkappingen met de klant meedenken.

Zij zijn al jaren buitenzonweringspecialist en tuinkamerspecialist. Deze weken geven zij ook extra kortingen op diverse buitenzonweringen en 10 procent korting op de Palazzo overkapping. Zo kan men straks de zomer heerlijk beginnen onder een knikarmscherm of onder de overkapping. Een overkapping kan ook uitgebreid worden met schuifdeuren zodat men ook als het weer wat kouder word evengoed heerlijk van de zon kan genieten. Specialist Lia kan klanten hier heel goed in voorlichten en legt hierbij graag alle mogelijkheden uit.

Ook geven zij de komende twee weken maar liefst 20 procent korting op raamdecoratie. Deze korting is bijvoorbeeld geldig voor duettes, plissés, rolgordijnen, jaloezieën et cetera. Decoratief en functioneel en in heel veel kleuren en stoffen te verkrijgen. Specialist Linda kan daar heel veel over vertellen en zij kan bijvoorbeeld ook bij de klant thuis kleuradvies en productadvies geven.

En om dan het plaatje compleet te maken krijgt men deze weken gratis ondervloer en plakplinten bij een nieuwe laminaatvloer. Maar informeer ook eens naar de PVC vloeren, in houtmotief, visgraat en betonlook. De mogelijkheden daarin zijn ook enorm en met de vakkundige stoffeerders van Colorsathome Basjes en Basjes overkappingen kunnen zij zorgen voor een prachtige vloer.

Genoeg reden om de winkel van Colrorsathome Basjers en Basjes overkappingen aan Werfstraat 2 in Wieringerwerf de komende weken te bezoeken. Zij zien bezoekers graag langskomen en onder het genot van een kopje koffie willen zij de klant graag helpen om ook hun huis in een paleisje te veranderen.

Meer berichten