Er is volop keuze aan perkgoed bij Tuincentrum Hollander.
Er is volop keuze aan perkgoed bij Tuincentrum Hollander. ((Foto: Vincent de Vries))
Bedrijf in Beeld

Meer dan genoeg keuze aan perkgoed bij Tuincentrum Hollander

  Bedrijf in Beeld

BREEZAND - Tuincentrum Hollander staat weer volop in teken van het nieuwe perkgoed, want de periode om de tuin in het nieuw te steken is weer aangebroken. Maar ook voor andere producten is het niet moeilijk om te slagen bij het tuincentrum aan Schorweg 99b in Breezand. Allround Tuincentrum Hollander staat immers garant voor kamer-, tuin- en terrasbeplanting, tuinaanleg-, onderhoud en architectuur, dier- en dierbenodigdheden en veel sfeer- en decoratieartikelen. Loop een rondje door het bedrijf dat zo'n anderhalve hectare groot is en ontdek de rijke mogelijkheden die hun assortiment te bieden heeft.

Tuincentrum Hollander is elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Met Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, waardoor er genoeg tijd is om langs te gaan en zomerse bloeiers aan te schaffen voor de tuin. "We hebben nu heel veel eenjarige planten in huis waar je - als je ze in deze periode plant - tot eind september plezier van kunt hebben", vertelt Martien Huiberts van Tuincentrum Hollander bij het ruime aanbod van perkgoed zoals Spaanse margriet, mini-petunia en geraniums. "Daarnaast hebben we veel grote, gemengde hangpotten. Die zijn erg in trek en ideaal, want je hangt ze op of zet ze neer en je bent klaar".

Waar een mooie tuin niet zonder planten kan, is het natuurlijk ook belangrijk dat je daar van kan genieten. Tuincentrum Hollander heeft dan ook genoeg tuinmeubelen, van de populaire loungesets tot verstelbare stoelen, om dat mogelijk te maken. "We hebben onze tuinstoelen naast elkaar opgesteld, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de verschillen zijn. En natuurlijk is het belangrijk om er even goed in te gaan zitten, want je moet ze wel uitproberen".

Met de zomerse dagen in aantocht is het een goed idee om langs te gaan bij Tuincentrum Hollander, want de vernieuwde barbecuehoek is weer groter geworden. "Wij merken dat er veel vraag naar is en dus hebben we mooiere en grotere barbecues. Mensen vinden het blijven om gezellig te barbecueën in de tuin". Kom langs en kijk zelf welke varianten er verkrijgbaar zijn voor een geslaagde barbecue, maar ook voor sfeer- en decoratieartikelen is volop keuze bij Tuincentrum Holland aan Schorweg 99b in Breezand.

Kijk voor meer informatie op: www.tuincentrumhollander.nl

Meer berichten