De Ruijtermeubel viert dat het woonmerk Henders & Hazel 15 jaar bestaat.
De Ruijtermeubel viert dat het woonmerk Henders & Hazel 15 jaar bestaat. ((Foto: Aangeleverd))

De Ruijtermeubel viert 15 jaar Henders & Hazel

  Bedrijf in Beeld

CRUQUIUS - Het populaire woonmerk Henders & Hazel bestaat 15 jaar en De Ruijtermeubel viert dat uitgebreid mee! Van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober staat de winkel op Woonboulevard Cruquius daarom geheel in het teken van dit karaktervolle en ambachtelijke woonmerk. Met onder andere een compleet gerestylede afdeling en diverse interessante acties.

Het oer-Hollandse kwaliteitsmerk Henders & Hazel, dat in die 15 jaar is uitgegroeid naar 51 verkooplocaties door het hele land, is vanaf nagenoeg de oprichting een van de belangrijkste merken in het assortiment van De Ruijtermeubel. Het merk heeft als missie ieder jaar weer nieuwe woonprogramma's met unieke meubels in diverse woonstijlen te introduceren, waardoor de collectie altijd eigentijds en gevarieerd is. Met de restyling en herinrichting van de afdeling tot een inspirerende showroom, beschikt Woonboulevard Cruquius nu over de allernieuwste Henders & Hazel winkel in Nederland.

Gratis lederen tas of fauteuil

Tijdens de jubileumweek kunnen klanten van De Ruijtermeubel profiteren van aantrekkelijke acties. Zoals 15 procent jubileumkorting op een aantal geselecteerde Best Buy artikelen van het merk. Bovendien krijgt men bij een Henders & Hazel aankoop tussen 750 en 1.750 euro een trendy lederen damestas ter waarde van 129 euro cadeau. Het merk liet deze stijlvolle tassen exclusief ter ere van het jubileum ontwerpen. Bij besteding vanaf 1.750 euro staat er zelfs een gratis Angelica fauteuil ter waarde van 399 euro klaar. Deze comfortabele fauteuil staat bekend als een van de bestsellers uit de collectie.

Wie zich wil laten inspireren door de uitgebreide Henders & Hazel collectie op de geheel vernieuwde afdeling van De Ruijtermeubel, kan 7 dagen per week in de winkel op Woonboulevard Cruquius terecht.

Meer berichten