Profiteer van Duits btw-voordeel bij Kampeer met Sfeer

Partnerbijdrage
De keuze is reuze bij Kampeer met Sfeer.
De keuze is reuze bij Kampeer met Sfeer. (Foto:Nicole Verhaeg)

REGIO - Door de samenwerking die Kampeer met Sfeer heeft met Fritz Berger, hét toonaangevende bedrijf voor kampeerartikelen in Duitsland, kan de Dirkshornse kampeerwinkel zijn klanten nu ook van het Duitse btw-voordeel laten profiteren!

Daarnaast is de kampeerwinkel vernieuwd en vergroot tot ruim 500 vierkante meter. “De keuze is nu enorm. Wij leveren kampeertenten, voortenten, luifels, tenttapijt, slaapzakken, tafels en stoelen, kooktoestellen, barbecues, servies, pannen, koelboxen, televisies, inbouwverlichting, zonnepanelen, caravanmovers, verwarming, vervangingsartikelen voor de caravan zoals waterpompen, kranen, deurscharnieren et cetera. Voor iedere bezoeker hebben wij een gratis kampeercatalogus klaarliggen met meer dan 500 pagina’s kampeerplezier. Tevens kunnen wij u een gratis Berger voordeelkaart aanbieden, waarbij u automatisch bonuspunten spaart bij aankoop van uw kampeerartikelen, u kunt ruilen zonder kassabon, waarbij u een verlengde retourtermijn van honderd dagen heeft en als eerste en wordt geïnformeerd over onze actuele acties.”

De ruim vijfhonderd pagina’s tellende catalogus van 2020 is tevens te vinden op www.kampeermetsfeer.nl. Kampeer met Sfeer is gevestigd aan de Cornelis de Vriesweg 8 in Dirkshorn.