Autoservice Peter Luik verhuist naar ‘t Zand

Partnerbijdrage
Peter Luik van Autoservice Peter Luik is voortaan gevestigd in 't Zand.
Peter Luik van Autoservice Peter Luik is voortaan gevestigd in 't Zand. (Foto: Persbureau Annes)

‘t ZAND - Autoservice Peter Luik verhuist van Den Helder naar ‘t Zand. Het merk-onafhankelijke autobedrijf is vanaf 1 november gevestigd aan de Koning Willem II-weg 28, ‘t Zand. Ook hier kunt u terecht voor snelle en vakkundige service.

Partnerbijdrage dossier

Aan het roer staat Peter Luik, automonteur en vakman in hart en nieren. Als kleine jongen was hij al dagelijks te vinden in de garage van zijn opa, die een bedrijf had in Wieringerwaard. “Mijn passie voor auto’s en vooral de mechanica en de techniek vind ik machtig interessant. Het kon eerlijk gezegd niet anders dan dat ik deze business terechtkwam,” vertelt de nuchtere Luik. Na jaren voor een baas gewerkt te hebben, vond Luik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Een eigen zaak waarbij hij zijn ideeën en visie over het vakmanschap kan uitoefenen.

“Iedereen heeft zijn eigen mening en ideeën over ondernemen, bijvoorbeeld in de autobranche. Ik ook en dat wil ik graag uitdragen. Mijn eerste pand in Wieringerwerf heb ik jarenlang alleen gerund. Deze vrijheid beviel mij zo goed, dat ik altijd een eenmanszaak ben gebleven,” aldus Luik. In 2015 vertrok de Autoservice naar Den Helder, waar hij inmiddels alweer 5 jaar is gevestigd. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur, dat begint in ‘t Zand. “De werkplaats is groter, wat prettiger werkt. Verder heb ik nu ook op eigen terrein een ‘Occasionplein’ waar alle tweedehands auto’s staan voor de verkoop.

Bij Autoservice Peter Luik staat service voorop. Als allround automonteur is hij van alle markten thuis. “Of het nu gaat om een reparatie, een servicebeurt of keuring, ik ben flexibel en kijk gelijk wat er gedaan kan worden. Afspraken worden zo snel mogelijk gerealiseerd. Langskomen om te kijken voor een occasion kan altijd. Een proefrit kan op afspraak gemaakt worden. Komt u voor een trekhaak, aircoservice of het omzetten van zomerbanden naar winterbanden en vice versa, dan maken we direct een afspraak. Ik ben RDW erkend en heb ook een nummerbordservice. Ik heb geen receptie of iets, de lijnen zijn dus kort. Daar houd ik van, dan ben ik op mijn best.”

Autoservice Peter Luik, Koning Willem II-weg 28, ‘t Zand. 0223 - 619 986. www.peterluik.nl

Peter Luik, allround automonteur, is verhuisd naar 't Zand.