Minimaal 15 tot 20% lagere stookkosten

Partnerbijdrage
Heerlijk genieten van vloerverwarming.
Heerlijk genieten van vloerverwarming. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Wij zijn Vloerverwarming Noord-Holland! Een begrip in heel Noord-Holland. Wij doen alles in de vloerverwarming. Voor veel aannemers een vast begrip en particulieren weten ons ook erg goed te vinden. Onze vloerverwarming-kennis hebben we opgedaan in de installatiebranche bij diverse adviesbureaus, door interne en externe opleidingen alsmede door ervaring in alle soorten vloerverwarmingsdisciplines. Er zijn diverse soorten vloerverwarmingssystemen die jouw huis kunnen verwarmen: wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloerverwarming en bijbehorende warmtebronnen. Vloerverwarming is energiebesparend: dat betekent minimaal 15/20% lagere stookkosten.

Wij verzorgen het infrezen van vloerverwarming in alle vloeren, maar ook vloerverwarming aanbrengen op staal-netten, noppen-platen of tackerplaten. Wij verzorgen complete installaties wat eigenlijk best uniek is in de vloerverwarming branche, wij weten erg veel! Mede doordat wij allround zijn kunnen wij dit aan, onze klanten zijn en blijven tevreden omdat dat zij geen andere bedrijven hoeven te benaderen.

Genieten van de unieke voordelen van vloerverwarming zonder je huidige vloer uit te breken... het kan! Je kunt ervoor kiezen om de buisbanen van de traditionele vloerverwarming in te laten frezen in de bestaande vloer van je woning. Vaak is dit aanzienlijk goedkoper en het heeft veel voordelen: Verwarmt de vloer snel, omdat de slangen tegen het oppervlakte aanliggen.

  • Er is geen verhoging van de werkvloer.
  • Vaak in een dag gerealiseerd.
  • Het frezen gebeurt stofarm.
  • De vloer kan direct na installatie afgewerkt worden.
  • Energiebesparend (minimaal 15/20% lagere stookkosten).

50 M2 vloerverwarming vanaf € 1.500,- Completen installatie en u krijgt gratis offerte en opname.

Vloerverwarming Noord-Holland/RDL loodgieters/Dakdekkers. Bel snel 072-785 5410 voor een afspraak of kijk op www.vloernh.nl voor meer informatie.