Kerstconcert in Cultuurschuur te Wieringerwerf

Cultuur
Roon Staal.
Roon Staal. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - Zanger-pianist Roon Staal geeft maandag 21 december een kerstconcert in De Cultuurschuur te Wieringerwerf.

Met zijn warme stem en pianospel weet hij zijn bezoekers te raken en in de stemming te brengen van de aankomende kerstperiode door zijn vertolking van bekende songs als Oh Holy Night, Silent Night, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger en The Holy City. Ook Pie Jesu staat op het repertoire evenals af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte. Ook nieuwe songs van zijn nieuwe kerstalbum Christmasalbum II welke op dit moment wordt opgenomen worden ten gehore gebracht.

Het optreden te Wieringerwerf maakt deel uit van de veertien concerten in de Kerst Tour 2020. Er zijn drie concerten. Aanvangstijden zijn 16.30, 19.00 en 21.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Uiteraard wordt ook nu gehoor gegeven aan de dan geldende maatregelen door de overheid gesteld met betrekking tot de coronapandemie

Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten is te vinden op www.roonstaal.com of via telefoonnummer 0630025992.

Wees welkom!