Wim Eppinga gemeentesecretaris Hollands Kroon

  Nieuws

ANNA PAULOWNA - Wim Eppinga (57) is per 1 april te benoemd tot gemeentesecretaris/algemeen directeur bij Hollands Kroon door het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon. Hij is sinds 1 december 2017 werkzaam als interim gemeentesecretaris.
Burgemeester Jaap Nawijn: “Wim heeft gezorgd voor een hernieuwde balans binnen het bestuur en organisatie. Hij is de juiste man op de juiste plek gebleken en daarom zijn wij blij en trots te kunnen melden dat hij blijft. Met zijn kennis en kunde zien wij de toekomst van Hollands Kroon met vertrouwen tegemoet.”
Samen met Franklin Wijga en Michiel Koster vormt hij de directie van Hollands Kroon. Zij werken de komende tijd verder aan het doorontwikkelen van de ingezette koers voor de gemeente: dienstverlenend en ondernemend.
Zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid heeft Eppinga verschillende functies bekleed als manager, directeur en gemeentesecretaris. Tot eind 2017 was hij gemeentesecretaris bij de gemeente Leeuwarderadeel, die op 1 januari 2018 gefuseerd is met de gemeente Leeuwarden.

Meer berichten