Mescalanza in Keesschuur

  Nieuws
Mescalanza. (Foto: aangeleverd)
Mescalanza. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ANNA PAULOWNA - Algemeen gemengd koor Mescalanza geeft zondag 8 april samen met Solid Sound Pop Vocals een concert in de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna.Aanvang 14.00 uur. Entree is vrij.
Mescalanza is een algemeen gemengd koor uit Julianadorp, opgericht in 1994. Ze bestaan uit ongeveer 50 leden in de vier stemgroepen. De naam betekent eigenlijk Mengelmoes en daar bestaat ook het repertoire uit. De muziek is afkomstig uit allerlei periodes, mooie klassieke nummers maar ook hedendaagse up tempo pop en musical nummers. Mescalanza kan nog steeds leden gebruiken, hierbij zijn mannen altijd welkom. Kijk voor meer informatie op www.mescalanza.nl of stuur een e-mail naar: mescalanza@gmail.com.
Solid Sound Pop Vocals is een swingende popkoor bestaande uit een dertigtal ambitieuze amateurzangers en zangeressen. Het verrassende, uiteenlopende, vier- of vijfstemmige repertoire wordt onder piano begeleiding van Claudia Cañedo maar ook a capella gezongen. Met een gevarieerd en onderscheidend repertoire en met vernieuwende muziekarrangementen.
Parkeren kan op vijf minuten lopen van de Keesschuur bij de algemene begraafplaats aan Middenweg 17 in Anna Paulowna.

Meer berichten