Vigirosa in Cultuurkerkje Oudesluis

  Nieuws
Vigirosa. (Foto: aangeleverd)
Vigirosa. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OUDESLUIS - Vrouwenkoor Vigirosa geeft zaterdag 14 april een concert in het Cultuurkerkje van Oudesluis aan Noorderweg 15. Onder leiding van Saskia Diel brengen zij het nieuwe concertprogramma ‘Festa di Vigorosa!’. Het betreft een compilatie van muzikale hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar. Aanvang 20.00 uur.
De schitterende, gevarieerde muziek uit diverse landen wordt gezongen door enthousiaste dames. De musici Kees Borst op accordeon en piano, Geert Hoes op gitaar, viool en panfluit en Jeroen Lely, contrabas zorgen voor de muzikale begeleiding maar geven ook zelf ‘acte de présence’.
Het programma is zeer divers: Corsicaans, Roemeens, Galicisch, Fins, Laps, Iers, Joods (Hebreeuws) en ook Nederlandstalig repertoire wordt tot klinken gebracht. Het publiek hoort dan weer het koor als geheel dan weer kleine groepen of solostemmen. Er wordt zowel a capella gezongen als met instrumentale begeleiding. Kaarten zijn te koop bij de ingang van het Culuurkerkje of kan men reserveren via: https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

Meer berichten