Graag Gedaan zoekt chauffeurs

Nieuws

ANNA PAULOWNA - Stichting Graag Gedaan zoekt vrijwillige chauffeurs die zich af en toe willen inzetten voor hulp aan ouderen. Vrijwilligers hoeven niet op vaste dagen beschikbaar te zijn. Dat hangt af van het aantal en soort aanvragen.
Graag Gedaan heeft twee coördinatrices. Deze kunnen door de mensen worden gebeld, met hun vraag voor vervoer, tussen 9.00 uur en 19.00 uur. De coördinatoren benaderen dan een van de vrijwilligers. Wanneer men op dat moment niet beschikbaar is als chauffeur, dan gaan ze verder zoeken. Het is dus aan de vrijwilliger of zij hieraan kunnen voldoen.
Wie een auto ter beschikking heeft en af en toe iemand kan vervoeren, kan zich opgeven Het gaat vooral om vervoer binnen Anna Paulowna / Breezand, bijvoorbeeld naar fysiotherapeut, kapper, dagopvang, boodschappen, pedicure enzovoort. Maar ook naar de specialist in Den Helder of Schagen. En naar Heerhugowaard naar het oogcentrum. Voor de ritten ontvangt de vrijwilliger een vastgestelde kilometervergoeding
Interesse gekregen? Neem dan voor meer informatie contact op met Elly Weerden, tel. 0223-531913 of Jannie Stappenbelt, tel. 0223-531747.