Betekenis van dromen

  Nieuws

DEN OEVER - In Milieucentrum De Michaëlshof vindt vrijdag 4 mei een themadag plaats over de betekenis van dromen aan Vatropperweg 5 in Den Oever. Aanvang 10.00 uur. Vanaf 10.30 uur geven Bettie van der Kroon en Donna Ambachtsheer een presentatie over het thema.
Met behulp van een powerpoint presentatie geven zij uitleg over het thema en ingaan op vragen en opmerkingen van de deelnemers. ´s Middags wordt er gewerkt aan de analyse, symbolentaal en betekenis van een concrete droom. Van elke deelnemer wordt dan ook gevraagd een droom mee te nemen. Dat kan een herhalingsdroom zijn, die steeds terugkomt of een actuele droom.
Voor de themadagen wordt er gewerkt met een donatiesysteem. Deelnemers geven dus een vrijwillige bijdrage voor wat het hen waard is om hieraan mee te doen. Voor de lunchpauze iedere deelnemer iets mee mee dat ook met anderen gedeeld kan worden, het zogenaamde `pot-luck` principe. Aanmelden voor de themadag kan via e-mail: mich.hof@kpnplanet.nl. Zie voor meer informatie: www.michaelshof.nl of tel. 0227-512265.

Meer berichten